Округла маса во Битола

 

На ден 18 ноември 2016 година во Битола се одржа кружна маса дел со наслов "Спорт и победуваш" дел од ЕУ проектот "Спорт за сите".

Во прилог е презентацијата.

 

Галерија:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10157751312455641.1073741911.10150111409965641&type=3